Què estàs buscant?

dimecres, 24 d’agost del 2011

Primeres parts: Virtua Tennis

Virtua Tennis és una franquícia que tothom, més o menys, ha sentit anomenar alguna vegada. Els japonesos, per cert, la coneixen com a Power Smash. En els darrers dos anys ha tingut fins a tres entregues, però té un origen que es remunta a finals dels anys noranta, fa més de deu anys.


El 1999 sortia per a recreatives una nova saga "Virtua" de Sega, en aquest cas de tennis com ja es podia deduir pel nom, i va tenir una acollida molt bona. El vídeo que vèiem és, però, de la versió de la Dreamcast, de l'any 2000. El 2002 va sortir per a PC i també per a la Gameboy Advance, que era així:


El de la Dreamcast, de fet, manté el primer lloc entre els preferits de la web Gamerankings, on es fan mitjanes de les notes assignades per la premsa especialitzada, i el de la GBA queda bastant per sota, ratllant el notable baix. Sigui com sigui, des de llavors se n'han fet diverses seqüeles, que milloraven els gràfics i aspectes de la jugabilitat però que, per a la crítica, no igualarien l'impacte d'aquell primer joc. La primera, de 2001 (a les recreatives i la Dreamcast, però el 2002 a la Playstation 2) es va dir Virtua Tennis 2 a Occident, però Power Smash 2 al Japó i Tennis 2k2 als Estats Units, per tal de quadrar-ho amb altres jocs d'esports amb el "cognom" 2k2, segell que llavors encara pertanyia a Sega. 

Després arribaria, el 2005, el Virtua Tennis: World Tour, només per a la PSP, seguit pel Virtua Tennis 3 (2006 en recreatives, 2007 en Xbox 360, Ps3, PSP i PC), el Virtua Tennis 2009 (revisió del 3, per a Xbox 360, Ps3, Wii i PC, òbviament de 2009) i el Virtua Tennis 4 (2011, les mateixes plataformes que el 2009 i properament la PS Vita).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...