Què estàs buscant?

dijous, 15 de setembre del 2011

Malalts dels videojocs: tatuatges (7a part) - Especial Mario Kart

Feia moltíssim que no vèiem tatuatges al bloc, però abans estava pensant en la saga Mario Kart, la meva preferida (que no vol dir que sigui gaire bo jugant-hi), i m'he adonat que mai no havia buscat tatuatges basats en el popular spin-off de les aventures d'en Super Mario. Per tant, avui repararé aquest greuge històric.


A aquest senyor li passa com a mi i té les cames peludes, per això ha de dur-ne un tros depilat si vol que se li vegi bé el tatuatge d'en Toad amb el seu kart.


N'hi ha que són molt frikis i es fan tatuatges d'objectes concrets de la saga, com aquest cas de la maleïda closca blava voladora, que persegueix el que va en primera posició, és pràcticament inesquivable (jo no ho he aconseguit mai) però, per altra banda, es pot gestionar de manera que ens afecti no només a nosaltres, sinó als que tenim a prop. I el d'ara és senzillament espectacular:


Reprodueix a tot color la portada del primer títol, el Super Mario Kart de la Super Nintendo (1992), i no és gens discret. Impressionant. Però no és l'únic que va fer servir aquella mítica portada per posar-se-la al cos per sempre:


No és estrany, ja que es tracta del tret de sortida d'una saga llegendària i tremendament addictiva que enguany veurà aparèixer la seva setena part a la Nintendo 3DS. Ja en parlarem algun dia, que és una cosa que porto massa temps posposant.


Acabem (perquè no n'he trobat més, encara que sembli mentida) amb aquest curiós tatuatge on tornem a veure en Toad motoritzat i amb una closca vermella de les que es llancen al contrincant que va immediatament per davant de nosaltres (o per darrere), però el vehicle que fa servir no és pas de la saga. Curiós.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...