Què estàs buscant?

dissabte, 28 de juliol del 2012

Els pitjors: Bubsy 3D

Veig que no feia cap entrada per a aquesta secció des del mes de novembre, i certament ja tocava. Per a aquesta ocasió porto una entrega d'un clàssic que no va acabar d'anar bé i que figura entre els pitjors videojocs de la història.


Bubsy 3D: Furbitten Planet va sortir el 1996 als Estats Units i el 1997 a Europa i seria el quart, i fins ara últim (segurament vistos els resultats), de la saga que va començar el 1992 a la Super Nintendo i més tard a la Mega Drive amb el mític Bubsy



1996 va ser l'any també del Super Mario 64, per tant no es pot dir que el joc tingui l'excusa de situar-se en una època de 3D rudimentàries. De cap manera, perquè fins i tot tenint en compte la superioritat gràfica de la Nintendo 64 el Bubsy 3D podria haver sortir molt millor.

De fet, les mancances del joc queden encara més de manifest en comparar-se amb el referent de les plataformes 3D d'aquella època (i de molts anys després), el ja esmentat primer títol en tres dimensions del lampista italoamericà. I en aquest punt va incidir la crítica de manera pràcticament unànime a l'hora de jutjar els seus gràfics, molt pobres especialment en les càmeres i els decorats, o les patètiques bromes del protagonista.



Veient aquesta intro fins i tot es podria dir que el joc té bona pinta, però al final, de seguida que veiem el seu protagonisme ens comencem a témer el pitjor, i efectivament. De fet, quan vaig parlar de la franquícia en general ja vaig comentar que per a molts era el pitjor joc de la Playstation i un dels pitjors de la història dels videojocs en general. Una relliscada que va fer que en Bubsy no tornés mai més a cap consola



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...