Què estàs buscant?

dilluns, 8 d’abril del 2013

Accessoris: PSX

Potser us ha estranyat el títol de l'entrada, que digués que la PSX és un accessori. Doncs bé, no sóc gaire fan de les consoles de Sony, però sí que sóc un home just i no diria mai que la Playstation és un accessori. El que passa és que "PSX" és un dels noms amb què es coneix la primera plataforma de videojocs de Sony, que quan s'estava desenvolupant es coneixia com a "PS-X" i fins i tot es va voler llançar als Estats Units com a "PSX", cosa que al final no va passar.

Resulta, però, que en realitat PSX (o Playstation X) és un altre producte de la companyia japonesa que es va llançar, a causa del seu poc èxit només al país d'origen, el desembre de 2003.

Com és possible que hàgiu deduït veient la imatge, es tracta d'un reproductor de DVD, i si us esteu preguntant quina gràcia tenia quan la Playstation 2 podia reproduir pel·lícules i, de fet, tenia fins i tot un comandament especial per a fer-ho, us diré que en realitat era com una inversió d'aquest concepte.


Es tracta d'un reproductor de DVD que també pot gravar-ne, reproduir música, transferir vídeos amb la PSP connectada per USB, programes per a editar vídeos i so, sintonitzador de televisió i compatibilitat amb els videojocs de la Playstation i la Playstation 2.

Per tant, en si és millor que tenir una PS2 i reproduir vídeos amb ella, però és clar, era un aparell car. Els comandaments es podien connectar a la part posterior del PSX, però no s'incloïen en el pack, encara que es va posar a la venda un Dualshock 2 de color blanc ceràmica especialment per a connectar-lo aquí. 

A més, destaca perquè va ser el primer aparell de Sony en presentar la interfície de navegació que heu pogut veure al vídeo i que trobem tant a la PSP com a la Playstation 3 i tots els televisors Sony Bravia des de 2008, coneguda com a XMB o XrossMediaBar (també pronunciat Cross Media Bar).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...