Què estàs buscant?

dilluns, 3 de març del 2014

Videojocs i animació: Up

Hi ha una pel·lícula de Pixar que més o menys tothom té en gran estima, i que fins i tot va ser nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula (general, no animada), cosa que abans només havia aconseguit Beauty and the Beast


Parlem d'Up, de 2009, un film especialment commovedor en els seus minuts inicials i que després baixa una mica el nivell (els primers minuts que esmento senzillament deixen el llistó massa alt), però ens ofereix una aventura original i divertida protagonitzada per un vell rondinaire i un nen que es fa amic seu, amb l'encant de les produccions de Disney Pixar.

La qüestió és que, com podeu veure, també se'n va fer un videojoc, que va sortir per a la Wii, Xbox 360, Playstation 2, Playstation 3, PSP, Nintendo DS i ordinadors.


Seguint l'argument de la pel·lícula, al videojoc d'Up controlem els personatges principals, que són el vell Carl Fredricksen i l'explorador infantil Russell, a més del gos Dug, i explorar els entorns de la pel·lícula, tant en solitari com amb un altre jugador.


Les notes que trobem de les anàlisis de les diverses versions d'aquest títol no són pas dolentes, tampoc exageradament bones, i coincideixen a considerar-lo força divertit per al públic a què va adreçat, que és l'infantil. El punt més negre potser és que la seva durada és més aviat escassa. 

Tanmateix, dels milers de videojocs basats en pel·lícules que hi deu haver, Up seria un dels recomanables si no s'espera que tingui, és clar, la qualitat del film en què es basa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...