Què estàs buscant?

dijous, 27 de febrer del 2014

Música i videojocs: Jonas Brothers

Suposo que, com a mínim pel nom, us sonen els Jonas Brothers. Jo no en conec cap cançó, reconec que no m'han interessat mai, però durant els anys que van estar actius, de 2005 a 2013, aquesta banda de pop rock adreçada al públic femení adolescent va provocar una febre en bona part causada per la seva presència a Disney Channel.



Els germans Joe, Kevin i Nick Jonas eren un d'aquells productes del màrqueting en què no se sap si es tracta d'un grup musical sorgit d'una sèrie de televisió o aquesta és una manera de promoure una banda, una mica com a l'estat espanyol hi va haver la mítica Un paso adelante, que després va saltar de la televisió als escenaris, vaja. 


I aquests nanos, a banda de sortir en dues pel·lícules anomenades Camp Rock i Camp Rock 2, van tenir un programa a l'esmentat Disney Channel que es deia Jonas, posteriorment Jonas L.A., que va durar dues temporades i va tenir el seu propi videojoc, llançat per la mateixa Disney Interactive Studios, per a la Nintendo DS (i sí, va arribar a Europa).


Com podeu veure, doncs, es tracta d'un videojoc basat en una sèrie, però accepteu que en parli en aquesta secció creada fa poc perquè, en realitat, és un joc musical i els seus protagonistes són musics que resulta que tenien un programa a la televisió.

Segurament el Jonas, de 2009, no va ser cap fracàs comercial, però sí que va ser destrossat per la crítica, que no va aprovar ni els gràfics cel-shading mal aconseguits, ni el disseny de les pantalles, ni el guió, ni els diàlegs, ni la música (com a mínim podria haver tingut aquest punt fort) amb la part vocal víctima d'una presumpta mala compressió, ni la seva durada, atès que ens demana que ens moguem entre només dos escenaris, hi duguem a terme accions repetitives i tot plegat ho fem 6 vegades. Un desastre, vaja. Fugiu-ne encara que us agradi la ja dissolta banda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...