Què estàs buscant?

dimarts, 19 de març del 2013

Accessoris: Gameboy Advance TV Tuner

Recordeu quan fa unes quantes entrades vam parlar del sintonitzador de televisió per a la Nintendo DS? Havent vist als anys 90 el de la Game Gear no hauria de ser cap xoc, com tampoc no ho hauria de ser això que veurem avui, però és curiós igualment:


Com podeu veure en aquest cas no és televisió digital, hi ha un "petit" apèndix que ens treu de qualsevol dubte en aquest sentit. El sintonitzador de televisió de la Gameboy Advance va sortir l'any 2002 i es va fabricar, mitjançant third parties, és a dir que Nintendo no s'hi va voler picar els dits, en versió NTSC i PAL, cosa que feia inútil endur-se'n una versió europea als Estats Units i viceversa.


Sembla que inicialment es va llançar només compatible amb la Gameboy Advance tradicional, de manera que els propietaris de la versió quadrada, la SP, no podien aprofitar els avantatges d'aquest accessori, però després ho van solucionar llançant-ne un de compatible amb els dos models.

Pel que en diuen les ressenyes, la recepció del senyal de televisió era bona, i el control mitjançant el limitat nombre de botons de la consola era suficient. Tot un encert a l'hora de tenir una consola i un televisor portàtils per a qualsevol moment, que a més en el cas dels models de la GBA amb retroil·luminació permetia veure correctament els programes en la foscor més absoluta. 


L'aparell permetia, a més, coses interessants com la connexió a un aparell de vídeo, de manera que s'hi podien visionar continguts en VHS o DVD, i també a la seva germana gran, la Gamecube, per si mai ens trobàvem en el cas de dur-la a sobre i no tenir un monitor més adequat a l'abast.

No és que sigui gaire còmode jugar d'aquesta manera, però val més això que res. A més, el "truc" permetia també poder jugar amb els jocs d'altres consoles de la competència i veure'ls a la pantalla de la portàtil de Nintendo, si us agraden les coses morboses.


El problema, diuen, és que malgrat que es veia raonablement bé la imatge no acabava de tenir la qualitat desitjable, i a més l'aparell era tan gros, gruixut i pesant que requeria 4 piles pròpies, i a més impedia l'ús simultani de cap altre accessori.

Per tant, si mai us el trobeu compreu-lo com a curiositat, si voleu, però no en fareu gaire ús, deixant molt de banda el fet que actualment no captaríeu cap bon senyal analògic, que és l'únic que admet aquest perifèric.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...