Què estàs buscant?

dissabte, 28 de febrer del 2009

Accessoris: Menacer

Malgrat que no només no amago, sinó que dic obertament que sóc fan de Sega, en aquest bloc vull parlar dels temes intentant tocar les diverses companyies de manera equitativa. D'aquesta manera, com que la setmana passada vaig parlar del Famicom Disk System de Nintendo, avui toca un accessori de Sega, en aquest cas el Menacer de la Mega Drive.


Sí, com us deveu estar imaginant, només de parlar-ne ja em vénen ganes d'aconseguir-lo.

El Menacer, com es pot veure a les imatges, és un accessori de tipus pistola, però molt més espectacular. De fet, és un bazuca (de mentida, evidentment) creat per Sega el 1992 per a la Mega Drive, i ho feia com a reacció a l'èxit (?) del Super Scope de la Super Nintendo. Per aquest motiu podria haver-ne parlat a la futura secció, de les diverses que tinc pensades, anomenada "Si tu barrufes, jo també".

És desmuntable, es pot fer servir perfectament només la pistola, però els prismàtics i la culata el fan més realista, tot i que incòmode. Un altre inconvenient era que havia de dur 6 piles per funcionar (a sobre, de les més petites!), i que necessitava un receptor d'infraroigs que es col·locava al damunt de la pantalla del televisor, com la barreta de la Wii, però amb la diferència que tenia un cable que s'havia d'endollar en un dels ports de comandaments de la consola.

Curiosament, la pròpia Sega no va recolzar l'accessori programant jocs que en fessin ús, i els pocs títols que aprofitaven el Menacer (tot i que no era obligatori fer-lo servir) van ser d'altres companyies. Per a la Mega Drive pròpiament dita eren només 3: el Menacer 6-game (el que venia amb l'aparell i contenia 6 petits jocs), el Body Count i el Terminator 2: The Arcade Game. Sobretot van ser jocs del Mega-CD (Mad Dog McCree, Mad Dog II: The Lost Gold, Snatcher, Crime Patrol, Who shot Johnny Rock? i Corpse Killer, que també tenia una versió per al combo Mega-CD 32x). Acabem amb un anunci de l'esmentat T2: The Arcade Game, on un nen viu intensament les sensacions que ofereix l'accessori, que va fracassar estrepitosament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...