Què estàs buscant?

dilluns, 16 de març de 2009

Malalts dels videojocs: consoles tunejades

Em salto completament l'ordre de publicació setmanal de les seccions, de fet mai no ha estat inflexible, i parlo d'una cosa que havia promès la setmana passada: les consoles que alguns malalts decideixen modificar tant per motius funcionals com estètics. Comencem!Aquesta és de les funcionals, certament interessant. Una pantalla integrada a la consola!


En el mateix sentit tenim la famosa Treamcast, que fins i tot es ven.I la Dreamcast portàtil... que no es ven...


Comencem a pujar el nivell de bogeria: una portàtil que fusiona una NES i una Atari (no sé quina). No deu ser gaire còmoda, sincerament, però segur que els teus amics es queden amb dos pams de nas si la treus en una reunió.


Més espectacular encara hi ha aquest aparell que reuneix diverses consoles al seu interior, crec que la NES, la Megadrive i una de les Atari, amb un aspecte extern terriblement lleig, però.


Ara passem a les modificacions estètiques, com aquesta de la Xbox 360 del Gears of War.


Una Wii totalment cromada... He de dir que en vaig veure una així... però en grana.Aquesta Wii "Homenatge a Rockstar" no va servir per convèncer els creadors de la saga Grand Theft Auto, que per a la Wii només han fet el port Bully: Scholarship Edition.


Menys espectacular que la Xbox 360 del Gears of War però igualment remarcable tenim aquesta NES "Zelda Edition".


Acabem les modificacions estètiques amb aquesta Playstation 2 transparent... I amb aquesta "Lego Edition" que m'agradaria saber si és funcional o una simple "play de Lego":


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...