Què estàs buscant?

dijous, 23 d’abril de 2009

Malalts dels videojocs: els beatbox

Avui, a "Malalts dels videojocs", he decidit parlar, a petició del Nastre, un dels seguidors del bloc, dels beatbox, o les capses de ritme humanes que hi ha pel món i que, de vegades, es dediquen a reproduir d'una manera molt divertida les cançons i efectes de so dels videojocs més cèlebres. Per gaudir-ne al màxim és recomanable haver jugat a aquests jocs, evidentment.

Comencem amb el Super Mario Bros., un clàssic entre clàssics. Aquests no el toquen al piano, no... ho fan tot amb la boca:Per descollonar-se, vaja... Doncs de la mateixa gent tenim més melodies versionades, com aquesta del Donkey Kong:Hi ha una mica de conya al principi, però la resta és alhora nostàlgica i altament humorística.

També tenim una divertida manera d'entendre la banda sonora dels Street Fighter:I aquest vídeo del Doom tampoc no té pèrdua:Per acabar, n'hi ha que fan el que poden, com aquest noiet asiàtic que ho prova amb el Tetris i de seguida se'n cansa i es posa una versió techno de la famosíssima melodia:
1 comentari:

  1. jajajajaja gràcies Toni! JAJAJA! La del paio japonès o coreà o ves a saber d'on és, és tremendo! El xaval se'n cansa i decideix posar un mp3 jajaja! I no fa res més que moure el cap! JAAJAJJA! Són l'hòstia els japos!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...