Què estàs buscant?

dijous, 23 d’abril del 2009

Especial: melodies inoblidables


Avui continuo d'inauguració, però aquesta vegada d'una secció que, de fet, no és secció. Es tracta dels especials, temes que no donen prou material per a gaire entregues, de manera que apareixeran en forma d'especials. I si d'algun se n'ha de fer una segona part, es farà, sense cap problema.

L'especial que presento aquest vespre és sobre algunes de les melodies inoblidables de la història dels videojocs i com han evolucionat al llarg de les sagues o bé com han estat reinterpretades pels fans, ja que en tots els casos són cançons que se'ns enganxen i no hi ha manera de deixar de xiular-les o taral·lejar-les.

Per tal de poder-vos posar les músiques he hagut de fer ús de vídeos del Youtube, però no són vídeos, sinó música amb imatges estàtiques. Si us plau, veieu-los (o escolteu-los) sencers. Comencem amb la mítica saga Out Run, que aviat protagonitzarà un capítol de "Grans Sagues de la Història dels Videojocs" en aquest bloc:


Aquesta és la cançó Passing Breeze, que a la versió de l'OutRun 2006 Coast 2 Coast sona així:

Passem al tema de la Green Hill Zone, el primer món del Sonic the Hedgehog, en la versió de Mega Drive.



I ara una reinterpretació:



No oblidem una de les músiques més xiulades, la del Super Mario Land de la Gameboy: 


I una versió de la Mario Freaks Orchestra:



No podia faltar la mítica cançó del Tetris, en la seva versió de Gameboy que és, curiosament, més coneguda que la de la Nintendo, si més no pel que fa a la banda sonora:



I un remix canyer:



Passem al llegendari Street Fighter II i concretament la cançó d'en Ken: 


I el remix que se'n va fer per al Super Street Fighter II Turbo HD Remix


Anem a la mítica franquícia The Legend of Zelda, amb la seva versió primigènia, la de la NES: 



I una reinterpretació oficial, que podem trobar al Super Smash Bros. Brawl, de la Wii: 


Per anar acabant us demano paciència, perquè enllaço la música de la saga Dragon Quest. En primer lloc un repàs a la melodia principal al llarg de les vuit entregues que fins ara s'han fet del joc, sempre les versions originals (NES-SNES-Psx-Ps2). Us recomano que escolteu les cançons senceres i minimitzeu la finestra si no voleu estar quiets i plantats davant la pantalla sense fer res tota l'estona. 

I ara que hem vist de la primera a la cinquena entregues, passem al període VI-VIII:

Com que m'agrada tant, pleguem amb la reinterpretació de la Filharmònica de Londres del Dragon Quest IV, que es faria servir pràcticament sense retocs per al remake de la Nintendo DS:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...