Què estàs buscant?

dissabte, 5 de desembre de 2009

Especial musical Street Fighter

Continuem amb la celebració del missatge número 200 al bloc i ho fem amb el 201, curiosament. Avui vull posar-vos vídeos d'homenatges a la banda sonora de la saga Street Fighter, unes musiquetes que s'enganxen i que jo, personalment, taral·lejo o xiulo sovint. Però les clàssiques, les de l'Street Fighter II i derivats.

Primer de tot, la música de la pantalla d'en Ken, que amb els efectes de so de la lluita no se sent gaire bé, però amb una mica n'hi haurà prou per comparar-la amb una de les seves múltiples versions:


I ara el que deia, una altra versió. Es tracta del tema que obre el Super Street Fighter II Turbo HD Remix:


Déu n'hi do, eh? I ara la meva preferida, la de la pantalla d'en Ryû:


I una impressionant versió en balada:


Probablement, el tercer tema més conegut és el d'en Guile:


I en aquesta ocasió la comparo amb la versió d'aquesta mestra de la guitarra elèctrica:


I què dir de la música de la Chun Li? Una de les més enganxadisses del joc:Per a aquesta he triat una versió maquinera dels noranta, i si no és d'aquella dècada n'imita perfectament l'estil:


I per acabar, la del Vega, plena de tòpics espanyols:


I una simpàtica versió en guitarra... espanyola, esclar:


Aquests eren, doncs, alguns exemples de la passió que desperta la música dels Street Fighter, especialment la segona entrega i les seves actualitzacions. Són cançons que s'enganxen fàcilment i que reconeixem de seguida quan les sentim, per molt que durant els combats ens concentrem tant en el que fan el nostre personatge i el seu enemic que ens pensem que no ens estem fixant en res més. Doncs sí, conscient o inconscientment, ho fem. I no som els únics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...