Què estàs buscant?

dissabte, 5 de juny del 2010

Accessoris: Wii Party Station

L'accessori d'avui és bastant estrany i inútil. La Wii, com deveu haver vist si heu estat mai en alguna botiga de videojocs, té molts accessoris de la pròpia Nintendo i encara més per part de les third parties, que a sobre són de dubtosa qualitat. El d'avui no és que sigui exactament dolent, sinó més aviat estrany. 


El Wii Party Station, creat per la companyia Nyko el 2007, aparentment té bona pinta, però és una andròmina més, d'aquelles que ocupen massa espai pel servei que fan. Com es pot veure, disposa de quatre suports per a gots (que a més són extraïbles), una safateta per a posar-hi patates (o olives, però si esteu pensant que el suquet de les olives taca... que no sabeu que les patates tenen oli?), quatre espais per a posar-hi quatre Wiimotes, unes pantalletes per a mostrar puntuacions (de quin joc? Ni idea), i això que es veu al mig, a la cara frontal, que és probablement el millor: per tal d'eixugar-nos els dits amb l'airet que en surt, com si fóssim a la bitllera. 

Perquè, naturalment, quan jugues a la Wii sues molt, especialment les mans. El que em pregunto és si aquest airet és prou fort per endur-se el greix de les patates. No el voldria ni regalat, aquest accessori. Per començar, cada cop que el fes servir l'hauria de netejar i aquestes coses no queden mai tan blanques com quan eren noves, i a més... heu jugat mai a la Wii amb 3 amics més? De debò? Si la resposta és sí, i el Mario Kart Wii seria un grandíssim joc per a dur-ho a terme, pregunteu-vos amb quina freqüència passa, això.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...