Què estàs buscant?

divendres, 11 de juny del 2010

Els pitjors: Batman Beyond - Return of the Joker

El que presento avui està considerat com el pitjor videojoc del catàleg de la Playstation, i és per això que el trobo digne de comentar, però per altra banda em sap greu que precisament formi part de la meva franquícia d'entreteniment preferida, la d'en Batman. 


Aquí a Europa es deia Batman of the Future: Return of the Joker, en referència a la sèrie d'animació, però als Estats Units va aparèixer com a Batman Beyond: Return of the Joker. Segons el portal Gameranking.com, la versió de la Playstation d'aquest joc es mereix una nota mitjana de poc més de 22 sobre 100, cosa que el col·loca fins i tot unes dècimes per sota del Superman de la Nintendo 64. Això converteix el d'avui, doncs, en el pitjor videojoc que s'ha fet mai sobre un còmic, i és irònic que a l'altre extrem, el millor, sigui el Batman: Arkham Asylum.

Però centrem-nos en el protagonista d'avui, un beat'em up que presentava Kemco el 2000 per a la 32 bits de Sony però també per a la Gameboy Color i la Nintendo 64, dues versions més ben valorades , molt bé la de la portàtil però suspesa també la de la N64. Vegem-ne, però, un vídeo abans de dir per què representa que és tan dolent:


És llarg, sí, però amb una estona n'hi ha prou. Certament és un joc lent, sembla que en Batman sigui un mitja-merda, es veu que no es pot saltar i colpejar al mateix temps, la música és repetitiva, la intel·ligència artificial dels enemics fa pena, els gràfics fallen en intentar barrejar les 3D amb l'estètica de la sèrie animada i el control, sense provar-lo, ja es veu que és horrible. 

En resum, una llàstima que desaprofitessin la imatge d'en Batman amb un producte així, no estem parlant d'una icona qualsevol. Ho considero una ofensa personal i si mai hi he de jugar, em decantaré naturalment per la versió de la Gameboy Color. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...