Què estàs buscant?

dijous, 17 de juny del 2010

Jocs que no van veure la llum: Sadness (Wii)

Encara que sembli mentida, la Wii també té jocs que no han vist ni veuran la llum, i el d'avui és un que la gent, pel que es veu (jo no en sabia res), esperava des de feia temps, un joc del gènere dels survival horror dels quals la consola actual de sobretaula de Nintendo té alguns exponents molt bons. 


El Sadness va néixer com a idea el 2007 i l'estaven dissenyant els polonesos Nibris, que a mida que donaven detalls sobre l'argument i l'ambientació del títol anaven creant expectativa. Certament tenia bona pinta, però la cosa es va anar allargant i tot just aquest mes d'abril un dels membres de l'equip va confirmar que el projecte quedava cancel·lat. Fins i tot n'havien fet un tràiler:


Malgrat que no era un joc d'horror en el sentit sanguinari dels Resident Evil, que també estan representats a la Wii, el seu terror psicològic tampoc no s'emmarcaria en el típic producte per a la consola de Nintendo, companyia habitualment criticada per molts per la seva orientació "infantil". Però per raons misterioses no va veure la llum.

De fet, segons la Wikipedia, la manca d'imatges del joc pròpiament dit va fer córrer els rumors que en realitat no existia ni tan sols en la fase de desenvolupament. Certament els seus programadors no es van presentar mai en cap fira, i alguns mitjans especialitzats van deixar de creure en la seva existència. Tot plegat, però, no li treu la seva condició de joc que no va veure la llum, i per això n'he parlat avui.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...