Què estàs buscant?

diumenge, 15 de maig del 2011

Malalts dels videojocs: tatuatges (6a part)

Em sorprèn a mi mateix que aquesta secció continuï amb vida, però l'altre dia se'm va acudir un subtema dins els tatuatges: no de videojocs, ni de consoles... sinó d'accessoris. Sí, perquè hi ha gent per a tot, i entre els frikis que es fan tatuatges de videojocs n'hi ha uns que van un pas més enllà i se'ls fan d'accessoris de les consoles. Comencem!


Aquest tan poc discret és del Power Glove, el fallit però curiós accessori de la NES del que ja vam parlar aquí.


Del comandament de la NES ja n'havíem vist algun, però aquest és enorme! De fet, els comandaments no són accessoris, en realitat. Són imprescindibles, són l'essència del control al món dels videojocs (o ho eren fins ara, amb l'arribada d'altres maneres de fer anar els jocs). I hi ha qui fins i tot n'ha volgut fer una resumida i personal història a través dels tatuatges:


Impressionant... Queda clar quines són les dues consoles que més han marcat aquesta persona, oi? De quines consoles us tatuaríeu vosaltres els comandaments, si ho haguéssiu de fer? En una línia semblant tenim el següent tatuatge:

 
El que ve ara... bé, demano disculpes si fereix la sensibilitat d'algú, però he trobat que valia la pena posar-lo i parlar-ne:


Intentem centrar-nos en el tatuatge. Si ens hi fixem, encara no està acabat, perquè la Zapper que veiem començar damunt la galta esquerra encara s'ha d'acolorir, però és espectacular. És força conegut el tatuatge de les Zapper col·locades a la cintura d'aquell paio gros, però aquest que poso ara no l'havia vist mai, jo. 


I, naturalment, no podia faltar-ne un del primer comandament de la Mega Drive, el que dóna nom a aquest estimat bloc nostre. Acabarem amb un de la competència, perquè tot i no ser exacte és bastant original en la seva concepció:


Com dic sempre: enveja. Enveja dels pebrots que cal tenir per fer-se fer un tatuatge així i lluir-lo com si res. Ara que... si mai me'n faig algun... i tant que el lluiré.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...