Què estàs buscant?

dilluns, 4 de juliol del 2011

Jocs que no van veure la llum: Thunder Force VI (Dreamcast)

Aprofitant que abans-d'ahir parlàvem dels últims títols que van sortir oficialment per a la Dreamcast, avui el joc que no va veure la llum també serà de la desapareguda última plataforma de Sega. I a més hauria estat una nova entrada d'una saga de shooters llegendària en una consola de la mateixa companyia que havia tingut totes les entregues anteriors (llevat de la primera), per tant és un títol que ha de sonar molt més que alguns dels que he tocat en algunes entrades d'aquesta secció. 


Aquest vídeo, que només és part d'una intro, es fa ver públic el 2000 i és l'única prova que hi ha a internet que el Thunder Force VI s'estava desenvolupant per a la Dreamcast. A més, l'any següent es va llançar al Japó un àlbum amb música que s'havia de fer servir per a aquell joc, gràcies a un grup musical que tenia entre els seus membres el compositor de la música del Thunder Force V. Per tant, que s'estava desenvolupant o que hi havia la intenció de llançar-lo és evident. 

Del joc, però, no se'n va saber res més, fins que el 2006 es va fer públic que Technosoft, la responsable de la saga, l'estava preparant per a un sistema sense determinar, però com que la Dreamcast ja havia estat descontinuada no seria aquesta la consola receptora del nou títol, per desgràcia per als seguers de tota la vida.


I aquest va ser el resultat: va aparèixer el 2008... per a la Playstation 2, i només al Japó. És una llàstima que no sortís per a la Dreamcast, ja vam veure que van sortir títols per a la blanqueta de Sega més enllà de la seva "mort" oficial, i un joc com aquest hauria estat molt bé que hi sortís. Al capdavall, entre els darrers llançaments oficials per a la consola n'hi va haver diversos d'aquest gènere.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...