Què estàs buscant?

divendres, 26 d’octubre del 2012

Jocs que no van sortir del Japó: Doki Doki Majo Shinpan!

Aquesta entrada, a banda de ser un pèl pujada de to (no és pas culpa meva) podria haver entrat a la categoria de Jocs estranys, que fa temps que no toco, però al cap i a la fi és un títol exclusivament japonès (i per les seves característiques no podia ser d'una altra manera) i per això forma part d'aquesta secció. 


Avui parlarem del Doki Doki Majo Shinpan!, un d'aquells jocs de gènere inclassificable que abunden al Japó i que raríssimament arriben a Occident. En aquest cas, a més, hauria estat absurd intentar-ho, perquè una bona colla de països l'haurien censurat i n'haurien prohibit la venda, després de polèmiques com la que va generar el Dead or Alive Dimensions de la Nintendo 3DS en mostrar públicament que algunes de les seves protagonistes tenien 17 anys i, agafeu-vos, se'ls podien veure les calces.



Sí, aquest vídeo tan inquietant pertany al Doki Doki Majo Shinpan!, un joc per a la Nintendo DS (sí, de la famosa Nintendo, companyia orientada al públic infantil, diuen) desenvolupat el 2007 per SNK Playmore (la dels prestigiosos Fatal Fury, The King of Fighters, etcètera), no pas un d'aquells títols pirates que difonen per internet els seus creadors aficionats, sinó un videojoc llançat oficialment al mercat japonès. 

Argumentalment se suposa que hem de descobrir una bruixa infiltrada a l'institut i que la reconeixerem per una marca que ha de tenir al cos, però és clar, per tal de trobar-la haurem d'envair la seva intimitat i tot plegat se'ns explicarà d'una manera pensada per a satisfer els jugadors més pervertits, uns japonesos que tot sigui dit porten dècades gaudint de videojocs que eviten la censura en un país que té un criteri força contradictori pel que fa als continguts sexuals.



Però la cosa no va acabar aquí, perquè malgrat la poca qualitat del joc en si i unes vendes no excessivament elevades en van sortir seqüeles, com ara aquesta anomenada Doki Doki Majo Shinpan 2 Duo, de 2008, on hem de fer el mateix però a Batxillerat, en un joc que puja el to encara més i fins i tot es guanya la qualificació D japonesa, que significa que és per a jugadors de 17 anys en amunt. I espereu, que encara n'hi ha més:



El Doki Majo Plus, de 2009, és més del mateix, però aquesta vegada en plenes vacances en una illa del sud, de clima tropical. 

Què us sembla? Creieu que aquests jocs ja està bé que no surtin del Japó? Penseu que directament no haurien de sortir enlloc? O que hi ha d'haver llibertat d'expressió i que s'haurien d'editar a tots els països si les respectives distribuïdores troben que poden fer-hi negoci? 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...