Què estàs buscant?

diumenge, 28 de setembre del 2014

Jocs que no van veure la llum: Titan Warriors

Sempre dic que em fa il·lusió recuperar alguna secció que tinc abandonada, i no deixa de ser cert, com comprovo avui en parlar d'un altre videojoc que mai no va veure la llum, en aquest cas concret si més no de manera oficial. 


Un altre cop em nodreixo de la web Unseen 64, perquè no m'ha vingut al cap perquè sí, i el títol que he descobert en aquesta ocasió és el Titan Warriors, un shoot'em up o videojoc de naus ("matamarcians", si es vol fer servir el terme antiquat) de la gran Capcom que havia de sortir per a la NES, com a mínim al Japó, el 1988.


Com podeu veure al vídeo, es tractava d'un shooter vertical, i segons que ens expliquen a l'esmentada web aquest Titan Warriors havia de ser una mena de seqüela del Vulgus, un altre joc del gènere que Capcom havia llançat el 1984 per a recreatives i que va arribar a algunes consoles domèstiques anys després en recopilatoris de clàssics de la companyia. 

Ara bé, sembla que aquesta opinió es basa més que res en el nom de l'enemic final, que és Vulgus, ja que el sistema de joc és diferent.

I si podem veure el vídeo és perquè el joc no es va arribar a posar la venda, però estava pràcticament acabat i es va acabar filtrant a internet, on es pot trobar la ROM per a descarregar. Certament té molt bona pinta (sembla mentida que sigui de la 8 bits de sobretaula de Nintendo), i la música recorda molt la dels Megaman, cosa ben normal perquè la banda sonora era a càrrec de la senyora Harumi Fujita, o Mrs. Tarumi, que no era compositora de la saga de l'heroi blau més famós de la història de Nintendo (va participar en la del Megaman 3), però sí una de les habituals de Capcom, amb un currículum que inclou noms com Bionic Commando, Strider o Gargoyle's Quest. Per què va ser cancel·lat, doncs, el Titan Warriors? Doncs no se sap, però és una llàstima.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...