Què estàs buscant?

dissabte, 21 de desembre del 2019

Malalts dels videojocs: tatuatges de Grand Theft Auto

He parlat moltes vegades d'aquesta saga al blog, una saga amb vendes multimilionàries i segurament la sèrie de videojocs més semblant a una franquícia cinematogràfica que ens puguem tirar a la cara. I encara tinc títols per jugar, però ja en soc un malalt.

No tant com la gent que se n'ha fet tatuatges, que és al que dedico l'entrada d'avui. Gent valenta, sense por del dolor i amb diners a la butxaca, que queda representada pels exemples que veurem ara.


No hi ha dubte que el més ambiciós, per lògica tecnològica, de tota la saga, és el GTA V, un videojoc espectacular que no té un protagonista, sinó 3. Destaca, però, sense cap mena de dubte -encara que no és el meu preferit-, el malparit entranyable d'en Trevor, que algú ha volgut dur a la cuixa per sempre.


Hi ha qui s'ha estimat més fer un homenatge a tot el joc, que és una autèntica animalada divertidíssima i amb estàndards de producció altíssims, i ho entenc, perquè a mi també em va agradar moltíssim. No és casualitat que sigui el tercer videojoc més venut de la història, només per darrere del Minecraft i el Tetris.


Curiosament, del GTA IV no he trobat cap tatuatge, potser perquè el salt a la llavors nova generació va ser espectacular, sí, però va quedar eclipsat per la cinquena entrega numerada. L'anterior títol de la saga, però, és immensament estimat pel salt tecnològic, el grandíssim mapa, la història i l'ambició de tot plegat, i tenim, per exemple, aquesta referència a la banda de Grove Street del Grand Theft Auto: San Andreas.


O aquest altre, que a banda de mostrar-nos una part del hud del joc, mostra la paraula que es pot introduir com a truc a la versió per a PC per tal d'obtenir diners infinits.


Del conjunt d'icones, números i barres de vida i companyia també tenim aquest tatuatge a la mà, que encaixa perfectament amb "l'arma" seleccionada pel seu propietari. I, en aquest cas, sembla que ja ha fet el truc dels diners infinits.


Parlant de trucs, aquest jugador de l'NBA, en Devonte Green, duu tatuat un truc de la versió PlayStation 2 del joc que proporciona munició infinita


Aquell joc el tinc començat i en eterna llista d'espera, cosa que pretenc solucionar, i el mateix em passa amb l'anterior, el Grand Theft Auto: Vice City, ambientat en una fictícia Miami dels anys 80 i carregat de música insuperable, una delícia per als nostàlgics d'aquella dècada.


Al mateix joc pertany aquest bonic i acolorit tatuatge, que sense necessitat de logo evoca perfectament el títol que aconsegueix homenatjar.


El primer GTA poligonal va ser el Grand Theft Auto III, ara potser primitiu i senzill comparat amb tot el que va venir després, però sens dubte revolucionari en el seu moment, i aquesta persona va voler mostrar el seu amor pel joc duent-lo a la cama.


Acabo amb una altra cama, que homenatja tant la saga sencera com els seus responsables, la gent de Rockstar.

No em sorprèn gens que hi hagi tatuatges d'aquesta magnífica franquícia que ens ha donat tantes alegries i ens ha fet descarregar tanta adrenalina. El que em sorprèn, en tot cas, és que no hi hagi moltíssima més gent que la porti a la pell.






1 comentari:

  1. N´hi han alguns que están realment bé, pero si m´he de quedar amb un, sería aquest que comentes que fa un homenatje a tota la saga, realment penso que es més atemporal que cap altre i a sobre es realment espectacular.

    Quina valentía la gent que se´n fa tatuatges tant grans, a mi es una cosa que em fa molt enrere per alló de punxarme i la por d´empenedir-me algún día, pero posats a tatuar-me segurement sería temátic d´algún jóc que m´agi marcat, sens dubte.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...