Què estàs buscant?

divendres, 22 de setembre del 2023

Malalts dels videojocs: Tatuatges de The King of Fighters

Fa molts anys, de fet durant el primer any del blog, el 2009, vaig publicar una entrada de la secció Malalts dels videojocs protagonitzada per la saga Street Fighter, tot i que no hi sortien tatuatges (potser algun dia faig una entrada solucionant-ho). Avui, però, veurem tatuatges de la seva saga rival per excel·lència.

Perquè la proposta d'SNK que barrejava personatges de diferents jocs seus de lluita i en creava d'originals per a l'ocasió va començar el 1994 i ha tingut un fotimer d'entregues, l'última fa poc, de manera que he pensat que seria una bona idea veure exemples de gent que duu The King of Fighters a la pell.

Començarem amb un de senzill, i potser no excessivament atractiu, que correspon al logo de la franquícia, o almenys la vol representar sencera, però es basa en el logotip del KOF Maximum Impact Regulation A, l'actualització del Maximum Impact 2 que va sortir per a recreatives.

Ara he quedat com tot un expert, però us ben asseguro que ho he hagut de buscar perquè jo, de The King of Fighters, no en sé pràcticament res, tot i que m'atrau i m'agradaria endinsar-m'hi.

Amb aquest no cal tanta recerca, queda clar que és el logo del The King of Fighters XIII, que va sortir el 2010 i que és evident que a la persona que se'n va tatuar el títol a l'espatlla (?) li va encantar, i s'encarregarà de fer-ho saber a tothom i recordar-s'ho a si mateixa cada dia quan es miri al mirall.

Un dels punts forts de la saga són els seus personatges, amb unes plantilles espaterrants i lluitadores i lluitadors d'allò més carismàtics. 

És per això que m'agrada força aquest tatuatge que, sense fer servir el color, almenys ens mostra tres personatges de la saga, de dalt a baix en Iori Yagami -que tornarem a veure-, la Leona Heidern (pel que em comenten companys de Retroscroll, perquè està molt canviada) i en Kyô Kusanagi, probablement "la cara" de The King of Fighters i el rival d'en Iori.

L'esmentada rivalitat la trobem representada també en aquest altre tatuatge, ara sí en color, amb els dos personatges en posicions xul·lesques, qui sap si fent una aliança temporal. 

Aquí tornem a veure aquest duet, tot i que en Kyô està prou canviat (o mal fet) com perquè l'únic que em fa pensar que sí sigui la llegendària rivalitat, que li atorgaria el dret a aparèixer amb l'hereu del clan Yagami sense ningú més.

Se suposa que en Iori és un dels dolents, està decidit a matar en Kyô i l'ataca sempre que pot, però que un personatge enemic tingui prou carisma com per enamorar bona part del públic no és pas una cosa nova, i veient tatuatges de la saga queda prou clar, com aquest en què el veiem d'esquenes, però mirant cap a nosaltres, en solitari.

Aquí en Iori torna, però ja no està sol, i de fet està per sota, tant posicionalment com pel que fa a la mida, d'un altre dolent, l'Orochi, que li roba protagonisme i també esdevé enemic seu. De fet, dona nom a l'anomenada "saga d'Orochi", que són els The King of Fighters 95, 96 i 97, tot i que debut físicament al 97.

A The King of Fighters hi ha molt de lore, equips i personatges amb bagatge, i uns quants venen de sagues de lluita amb entitat pròpia, encara que formin part del crossover del gènere per excel·lència.

Dit això, no sé si aquest tatuatge seria considerat vàlid, perquè també podria ser que el seu portador fos senzillament fan de la saga Fatal Fury, però la Mai Shiranui és un personatge popular als KOF, de  manera que jo el dono per bo.

I acabarem amb aquest de la mexicana Ángel, que va debutar al The King of Fighters 2001 sense venir de cap altra saga, que no sigui dit -i certament podria buscar tatuatges d'en Terry Bogard o en Kim Kaphwan, que no són exclusivament de la saga que avui ens ocupa-, i ens serveix per veure, juntament amb la Mai, que no tots els tatuatges de KOF tenen per què ser d'en Iori i/o en Kyô.


 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...