Què estàs buscant?

dilluns, 30 de gener del 2012

Els jocs més venuts de la Mega Drive

Arribem a la segona entrega d'aquesta secció, que vaig inaugurar amb els 5 jocs més venuts de la NES, i avui li toca el protagonisme a la Mega Drive, la meva consola retro de sobretaula preferida. Com us podeu imaginar, i no només perquè estava inclòs amb el pack més venut de la màquina, el líder va ser aquest:



D'aquest joc només en diré que és el Sonic the Hedgehog, de 1991, que en vaig parlar aquí i que va ser el debut d'en Sonic, la mascota de Sega. La seva seqüela, el Sonic 2 (1992), és clarament el segon títol més venut de la 16 bits de Sega, però amb "només" 6 milions de cartutxos venuts.



És que era molt bo, i una de les afortunadament moltes excepcions a la dita "segones parts mai no foren bones". El tercer, de 1993 i amb 4 milions, el millor videojoc de l'Aladdin de Disney de tots els que es van fer:


Meravellós, sense desmerèixer els altres, però meravellós. Ara veurem el quart, que va passar per caixa 1,93 milions de vegades als Estats Units (la Wikipedia no aporta més dades, però si amb aquestes es col·loca aquí ens en podem refiar):



És l'NBA Jam (1993), iniciador d'una saga que un dia protagonitzarà una entrada del bloc, i ja fa temps que ho vaig decidir. Acabarem amb un altre títol del que només tenim dades dels Estats Units, però que segons aquestes va entrar a 1,78 milions de llargs en la seva versió per a la Mega Drive: 



El Mortal Kombat II (1994), la segona entrega i la més ben considerada de la saga abans de l'arribada del joc de 2011. En altres paraules, el millor dels clàssics. Per cert, m'acomiado per avui aprofitant per recordar que darrerament he parlat dels dibuixos animats de Mortal Kombat i també de les seves adaptacions d'imatge real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...