Què estàs buscant?

dijous, 8 de novembre del 2012

Sèries i videojocs: James Bond Jr.

L'altre dia un conegut de Twitter afirmava que la gent recordava les Tortugues Ninja, però no els dibuixos animats d'en James Bond, Jr. Doncs bé, jo sí que me'n recordo, si més no de la cançó d'inici o opening, que és aquesta: 



No n'he trobat cap vídeo pròpiament dit, sinó només aquest muntatge de so dels discs de les bandes sonores del Club Super 3 i imatges estàtiques, però per a despertar la nostàlgia n'hi ha més que prou, oi que sí? Doncs bé, a partir d'aquí vaig pensar "se'n van fer videojocs?", i la resposta és que sí.

Abans, però, una mica d'història: la sèrie de dibuixos que va arribar en català té l'origen en la versió nord-americana, que es va allargar 65 episodis entre 1991 i 1992, però el concepte d'un nebot del llegendari James Bond ja s'havia emprat el 1967 en una novel·la que no va tenir gaire èxit i que s'anomenava The Adventures of James Bond Junior 003½. I ara sí, vegem el videojoc:


Aquest seria el James Bond Jr. de la Nintendo, de 1991, com veiem el típic joc de plataformes i acció que ha de tenir una franquícia com aquesta. Però també va sortir-ne, el mateix any, una versió per a la Super Nintendo:


Suposo que voleu saber si és un bon joc o no, i no sé ben bé què us puc dir. Massa bo no deu ser, perquè he trobat opinions que el destrossen i d'altres, normalment d'usuaris, que troben que no està pas tan malament, però en cap cas se li ha donat, a cap de les dues versions, una nota massa alta. 

Ara, pel que hem pogut veure a les imatges, i si ens hem de refiar de les relativament contradictòries puntuacions que hi ha per internet, sembla que la versió petita, la de la NES, seria la millor en aquest cas. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...