Què estàs buscant?

dijous, 30 de juny del 2011

Sèries i videojocs: The Shield

Feia molt temps que volia fer aquesta entrada, però no podia: miro la sèrie The Shield, però la vaig començar a veure que ja feia anys que havia acabat, i vaig saber que se n'havia fet un videojoc, però que argumentalment se situava entre la tercera i la quarta temporada. Doncs bé, ara que he acabat de veure la tercera ja puc parlar d'aquest títol que va sortir per a la Playstation 2 i PC el 2007.



Dir-ho quan ja se sap potser és fàcil, però a mi el tràiler no m'acaba d'agradar. Fins i tot situant-me en aquella època i sabent que és de la versió per a la Ps2, com ja sabem gràficament per sota de la Xbox i la Gamecube, hi ha alguna cosa que no acaba de rutllar. 

I efectivament va ser suspesa per la crítica i el públic. No hauria de sorprendre ningú. La fórmula de situar argumentalment un videojoc entre dues temporades d'una sèrie per tal de crear una mica de contingut novedós, digueu-ne sorpresa, és una bona idea, però si després el producte no es treballa bé... De fet, ja havia passat amb 24, això.



Aquí veiem un vídeo del joc per dins, en versió PC. Els gràfics no estan pas gaire millor, i ja era 2007... Com a mínim els mateixos actors són els que posen les veus a les seves contrapartides electròniques. No us sembla, però, que amb un minut d'escoltar-los ja sembla que es repeteixen massa les frases? 

El problema? Molts: els gràfics pobres, poca varietat de cares en els enemics, repetitiu i fàcil, poc realisme en l'impacte de les bales en el cos humà, mal disseny de nivells, missions que s'espatllen perquè sí, escassetat de línies de diàleg (cosa que explica el que he comentat abans)... en fi, un títol molt mal fet, que s'aprofita descaradament de la franquícia i es queda tan ample. Enèsima sèrie de televisió passada al món dels videojocs amb molt mala fortuna, com també succeïa amb The Sopranos, que va inaugurar la secció.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...