Què estàs buscant?

dimecres, 9 d’abril del 2014

Música i videojocs: Frankie goes to Hollywood

Tot fent cerca de possibles videojocs que puguin protagonitzar una nova entrada d'aquesta secció tan jove de 3 Botons i START me'n trobo molts que, com era d'esperar, van tenir males crítiques, i no ens hauria de sorprendre. 

El que sí que m'ha sorprès, però, és trobar-ne un que, ben al contrari, va agradar i va rebre bones puntuacions. Es tracta del Frankie goes to Hollywood, la banda britànica que es va fer famosa als anys 80 del segle passat amb la inoblidable i altament reconeixible Relax.


Llançat als Estats Units i Europa el 1985, el Frankie goes to Hollywood va arribar als ordinadors de l'època ZX Spectrum, Amstrad CPC i Commodore 64, aquest últim popular per la seva música chiptune i, ja que es tracta d'un títol protagonitzat per una banda, he triat aquesta versió per al vídeo de mostra.


Com podeu veure el desenvolupament del joc és bastant esbojarrat, i està format en realitat per pantalles on hem de recollir objectes i fer-los servir adequadament i també minijocs a través dels quals haurem d'assolir els punts de plaer que duran l'avorrit protagonista resident de Liverpool a esdevenir un personatge interessant i accedir al Pleasuredome, l'objectiu final del videojoc.

També haurem de resoldre el misteri d'un assassinat, per a acabar d'afegir trames absurdes a l'argument, i si això no era prou al·licient teniu la cinta de casset amb una gravació especial de l'esmentada Relax que s'incloïa en comprar-lo. Així que si el voleu buscar, perquè les crítiques el van deixar molt bé en tots els aspectes (gràfic, sonor, jugabilitat...), que no us enganyin: que vingui amb la cinta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...