Què estàs buscant?

divendres, 15 d’agost del 2014

Petits clàssics: Talmit's Adventure

Com passa gairebé sempre que parlo de petits clàssics dels videojocs, a aquest joc no hi he jugat mai, però ha estat veure'n la portada i recordar la meva infantesa. Perquè el tenia vist, i molt, encara que fos només als catàlegs de les revistes especialitzades.


El Talmit's Adventure, de Namco, era un plataformes que va debutar a les recreatives japoneses el 1989 i el 1991 a les Mega Drive de tot el món. El nom original era Marvel Land, amb què també va arribar als Estats Units, però al Vell Continent el tenim amb el nom que veieu a la portada de la versió domèstica.

Hi controlàvem el príncep Talmit (Paco al Japó), que havia de rescatar la princesa Wondra (Luxy a la versió original) tot fent ús d'objectes que ens proporcionaven més habilitats i donaven varietat a l'aventura, qué té lloc en un parc d'atraccions.



Amb aquest vídeo de més d'una hora us podeu fer una idea de com és aquest Talmit's Adventure, o Marvel Land, com per exemple els enfrontaments amb els enemics de final de pantalla, que no són combats en el sentit tradicional de la paraula, sinó competicions que pertanyen més aviat a l'àmbit dels minijocs, com ara el pedra-paper-tisores, les cadires musicals o estirar la corda. I el mateix passa amb l'enemic final del videojoc, el Rei Talp (Mole King), tot i que ens hi hem d'enfrontar dues vegades i la segona és un combat com cal.

Una de les característiques més destacades d'aquest videojoc és que Namco, com ha fet tantes vegades al llarg de la seva història, hi va escampar alguns personatges de diverses de les seves franquícies, encara que en forma d'atraccions del parc o figures, més que no pas com a presències pròpiament dites. Ho podeu veure per exemple a la pantalla de bonus del minut 14:25 del vídeo de més amunt. Són personatges com el popularíssim Pac-man, la protagonista del Wonder Momo o la nau Solvalou del joc del mateix nom, entre altres.

La qüestió és que es tracta, segons el que es dedueix de l'opinió dels que han escrit sobre aquest joc, d'una petita joia amb bons i detallats gràfics, una dificultat tirant a elevada, divertit, original i variat. Encara me l'hauré de comprar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...