Què estàs buscant?

dissabte, 29 d’abril del 2023

Malalts dels videojocs: Tatuatges de Bubble Bobble

Comencem amb una confessió: aquesta entrada havia de ser sobre tatuatges dedicats a videojocs de Taito, però després de veure, decebut, que no hi havia testimonis dèrmics de l'amor per títols com Pirate Pete, Qix o The Legend of Kage, he hagut de reconduir la cosa.

I no m'ha costat gaire, en realitat, perquè hi ha una propietat intel·lectual de la companyia que per força havia de donar-me força exemples, amb el permís de Space Invaders.

Començarem amb aquest preciós tatuatge en parella, i és que la mítica recreativa -amb excel·lents ports a consoles- del Bubble Bobble és d'aquelles que no només ve més de gust jugar amb una altra persona que en solitari, sinó que a més és l'única manera de veure'n el final autèntic.

Més estàndard en el seu format, però igualment bonic, és aquest d'en Bub dins d'una bombolla, que fa que no ens importi que aquesta persona ens doni l'esquena.

Aquí tenim un braç, i no n'estic segur, però podria ser que el tatuatge estigués dedicat al també mític spin-off Puzzle Bobble, ateses les bombolles encadenades, però com que no són de colors ens la jugarem i direm que homenatja el Bubble Bobble.

Hi ha gent, però, que duu aquest magnífic joc més a prop del cor que altres persones, com és el cas que veiem a la imatge. Senzillament espectacular.

I de la mateixa zona tenim un altre exemple, que és un recordatori constant que a aquesta persona el joc, com a mínim, l'obsessiona. 

Segurament en xiula l'encomanadissa cançó, també, en aquesta dutxa que es veu al fons de la imatge.

Aquest altre exemple és més senzill, en aparença, però aposta pel pixel art i, sobretot, destaca perquè és una composició de dues peces en què cal ajuntar els peus perquè es vegi la imatge completa. Em trec el barret.

Allunyant-se de l'estil que imita els sprites ens trobem amb aquest braç sencer dedicat als llegendaria germans dracs, amb un disseny espectacular. 


I anirem plegant amb aquest tatuatge que combina pixel art amb dissenys de portada i un convidat especial del Rainbow Islands, però com que al capdavall els dragonets són humans en realitat, i així apareixen en aquest altre joc, és totalment vàlid. Curiosament, però, a la portada (i al tatuatge) hi surt en Bob, que és el segon jugador.

Què us han semblat? En teniu algun? A mi m'agraden tant el Bubble Bobble com la saga Puzzle Bobble, de manera que si és per motius sentimentals no descartaria del tot fer-me'n un algun dia. Qui sap?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...