Què estàs buscant?

dijous, 28 d’abril del 2011

Malalts dels videojocs: tatuatges (5a part)

Des del 28 de setembre de 2009 que no tocava aquesta subsecció, però avui m'ha vingut de gust veure uns quants tatuatges més relacionats amb els videojocs, i com que estic una mica amb la febre Resident Evil perquè l'altre dia em vaig acabar la seva cinquena entrega numerada, he decidit buscar fotos de gent que s'hagi fet tatuatges basats en aquesta ja llegendària franquícia de Capcom. I n'hi ha molta, però en veurem només alguns exemples.


Aquest senyor tan lleig és en Nemesis, el dolent del Resident Evil 3: Nemesis, llançat entre 1999 i 2003, segons la versió, per a Playstation, Dreamcast, Gamecube i ordinador. Però a banda de molt dolent i molt fort (no ho sé, encara no tinc aquest joc i no ho he pogut comprovar) és molt popular, perquè és un dels personatges que més es veuen entre els tatuatges d'aquesta saga. 


Aquí el veiem acompanyant l'Albert Wesker, amb qui ja he tingut el "plaer" de trobar-me i que també és un autèntic fill de puta, ja us ho dic ara. 


Aquesta imatge ja és clàssica, el típic zombi del primer Resident Evil que et clavava ensurts quan el donaves per mort i de sobte t'agafava un turmell i au, a mossegar. Començo a pensar que a la gent els que li cauen millor són els dolents, perquè el següent tatuatge també té tela.


Mira que fer-se'n un amb el logo de la Corporació Umbrella, que és la responsable de l'experimentació biològica que dóna lloc a tot el problema dels zombis i els monstres... O potser és com a mostra d'agraïment per la diversió que ens ha proporcionat. Vist així... Potser és això, perquè hi ha molta gent que el duu, amb el nom o simplement amb el logo.


Aquest és senzillament espectacular. La típica escena en què un zombi ens agafa i hem d'evitar que ens clavi queixalada. Brutal. És enorme.


En aquest cas tenim una comparativa entre la Sheva, del Resident Evil 5, i la noia que s'ha fet el mateix tatuatge que ella. Ara, el que canta més és la diferència entre les armes... I acabarem amb un que no és poc espectacular, però que si és real (vés a saber, potser és Photoshop) està fet en un lloc que en segons quines ocasions pot fer mal rotllo, no trobeu?


De fet, no identifico la imatge, però l'he trobat un parell de vegades i la consideraré com a representativa de la saga. En fi, tinc clar que sé ben poca cosa dels Resident Evil, però tot i que hi penso posar remei mai no arribaré al nivell de frikisme d'aquesta gent. No tinc pebrots per fer-ho. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...