Què estàs buscant?

dimarts, 14 de juny del 2011

Videojocs que m'han regalat pel sant

Ahir va ser el meu sant, i com és habitual em van regalar còmics i videojocs. De fet, me'ls demano jo d'Anglaterra per tal que surtin més barats. Per l'aniversari, avui fa 3 mesos, no em vaig demanar cap videojoc (per Nadal i Reis sí), però aquest cop sí. I potser us preguntareu "a mi què m'importa els jocs que et compris o et regalin?". Potser teniu raó, però estic tancat a casa estudiant i tot i que fa dos dies que els tinc serà avui que els podré provar per primer cop, perquè he complert els objectius del dia. Són els següents:



El Red Dead Redemption, un dels jocs de 2010, que és un joc literalment de l'estil GTA (al cap i a la fi també és de Rockstar) però ambientat a l'Oest americà de principis del segle XX. No sóc pas cap gran aficionat als westerns (només als més moderns, anomenats també "crepusculars", que és precisament on correspondria aquest joc), però no vol dir que no m'interessin, i si hi sumem el fet de poder-hi participar activament en un joc tan ben rebut i amb la garantia de Rockstar... només era qüestió de temps que me'l comprés. 


L'altre és aquest Bayonetta, de Sega, un altre dels jocs que van impressionar el sector, en aquest cas aparegut el gener de 2010 (octubre de 2009 al Japó). No és un títol que doni llibertat gairebé absoluta com l'altre, però a canvi ofereix acció sense descans i hordes d'enemics que t'ataquen sense parar. Mola. Vaja, com a mínim és espectacular. Aquest l'havia provat en baixar-me la demo i ja em va convèncer, i també va ser molt ben rebut (més el de la Xbox 360 que el de la Playstation 3, cosa poc freqüent).

Tots dos són, evidentment, per a la Xbox 360 i fan que continuï com la segona consola per a la qual tinc més jocs (ara 40), però només a un d'empatar amb la Mega Drive. No compro per comprar, però al ritme que vaig, encara que sigui de 5-6 jocs a l'any, és evident que la superarà. I ara vaig plegant, que si no no em quedarà temps per jugar-hi! 

3 comentaris:

  1. Felicitats! Atrasades :) A mi per desgracia no hem regalen res per al sant, pero si que em regalen videojocs al aniversari XD, Jo, estic per comprarme L.A Noire, també de RockStar, o el LBP 2 per aquest estiu, pero crec que sols em comprare el Little Big Planet 2 i L.a Noire ja mel deixara un amic quan sel acabe. Ara estic jugant a l'infamous, LBP, wipeout HD/Fury, Dead Nation i Ratchet & Clanck que regalaen amb el pack welcome back després de la caiguda del online a PSN... Red Dead Redemption... ja el vaig juga, i tel recomano, está bastant bé. L'atre no em sona, pero suposo que estara ambientat al segle XV o aixi, pero no et fies de mi sols em guio per el nom del joc i les armes d'aquella época.

    Adeu, i espero poder reviure el meu bloc ara a l'estiu ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies!

    Tots els jocs del Welcome Pack, t'has agafat? Però no n'eren 2?

    Jo el L.A. Noire evidentment també me'l compraré, però m'esperaré uns mesos per tal que baixi de 30 euros. Els compro a Anglaterra, esclar. I aquest joc ja de sortida val 42 euros i escaig, per tant jo crec que abans d'acabar l'any ja el podré tenir al preu que vull. El Marvel vs. Capcom 3 mateix no ha format part dels regals del sant perquè esperava que estigués a uns 20 euros i hi ha arribat just ara, massa tard, he he...

    El Bayonetta és una passada, no està ambientat al passat, no, és el present però en un món estrany, el que passa és que la tia ha estat adormida durant segles.

    I el Red Dead Redemption, que espero poder provar avui, és una d'aquelles compres que fas a cegues sabent que no t'equivocaràs.

    ResponElimina
  3. Si... Són 2 jocs... Peró tinc més de 3 cuentes de diferents paisos, i per tant mels he pogut descargar tots jajaja. Pero crec que si tens més d'una cuenta, encara que siguen totes d'espanya també pots. BUAAAA! Tinc jocs per a 2 mesos!, encara aixi em comprare el LBP 2, per que m'agradat bastant el que donen amb el welcome back i m'he viciat al editor de mapes. Ara que estic a casa i no al institut que no ens deixen entrar a res, he pogut veure el video de Bayoneta, esta bastant bé, si t'agrada aquest estil de joc, diguem que es al estil del God of War peró en una plataforma tancada no? També es paregut al Marvel vs Capcom 3, jo haguera preferit eixe joc, peró si t'esperes a que baixe el preu ja está bé.

    Amb el welcome back també em donaven 60 dies de Plus, per que jo ja tenia el plus, i et donen el Burnout Paradise, llastima que ja mel l'haguera passat a l'ordinado al 100% i no tinguera ganes de tornar a jugar que sino... Haguera tingut un joc per un mes més.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...